نوبت دهی آنلاین: 02167395757
ویژه خیرین و اهداکنندگان
  • تاریخ انتشار : 1403/04/03 - 11:31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه عملی و کنفرانس یک روزه گروه پریناتولوژی بیمارستان جامع بانوان آرش

گروه پریناتولوژی بیمارستان آرش کنفرانس کاردیو گرافی جنین از سری کنفرانس های ادواری پریناتولوژی با همکاری انجمن پریناتولوژی ایران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان آرش یکم تیر 1403 کنفرانس ادواری پریناتولوژی و کارگاه عملی  با حضور دکتر مریم ربیعی، دبیر کنفرانس، دکتر اشرف جمال، رئیس انجمن پریناتولوژی ایران، دکتر آمنه عبیری، رئیس بیمارستان و پریناتولوژیست و دکتر مریم نورزاده، پریناتولوژیست برگزار شد.

در این جلسه دکتر وحید شاهی، فوق تخصص قلب اطفال، دکتر مژگان مودودی، پریناتولوژیست، دکتر رجبی، پریناتولوژیست و دکتر امانی فوق تخصص قلب اطفال در خصوص اکوکاردیو گرافی جنین ،برادی آریتمی جنین و تاکی آریتمی جنین مباحثی ارائه کردند. در انتها جلسه نیز با حضور بیمار، سونوگرافی جنین به صورت عملی انجام و حاضران به صورت فعال به پرسش و پاسخ پرداختند.

• گروه خبری : معاونت آموزش,کنفرانس