.sr-only { position: absolute; width: 1px; height: 1px; padding: 0; margin: -1px; overflow: hidden; clip: rect(0, 0, 0, 0); border: 0; white-space: nowrap; }

بیمارستان بانوان آرش | بازدید مدیریتی رئیس و مدیر بیمارستان آرش از بخش های نوزادان و لیبر

نوبت دهی
ویژه خیرین و اهداکنندگان
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/06/27 - 10:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید مدیریتی رئیس و مدیر بیمارستان آرش از بخش های نوزادان و لیبر

راند مدیریتی بخش‌های NICU و لیبر بیمارستان آرش با حضور رئیس و مدیر بیمارستان برگزار شد و در جریان آن ضمن دیدار با کارکنان و مادران، مشکلات و نیازهای بخش‌ها بررسی و تصمیم به رفع آن‌ها گرفته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان آرش، چهارشنبه 26 شهریور 1404، بازدید مدیریتی با حضور دکتر آمنه عبیری، رئیس بیمارستان، دکتر امیر عمرانی، مدیر بیمارستان و جمعی از مسئولان ارشد در بخش‌های NICU و لیبر برگزار شد.

در جریان این بازدید، تیم مدیریتی ضمن گفت‌وگو با کارکنان و مادران حاضر در بخش، در جریان مشکلات و نیازهای موجود قرار گرفتند. همچنین مقرر شد با پیگیری‌های لازم، موانع موجود برطرف و شرایط ارائه خدمات به نوزادان و خانواده‌ها بهبود یابد.

  • کد خبر : 304891
سارا  احمدی زاده
تهیه کننده:

سارا احمدی زاده

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه