در سال 1350 شخصی به نام هرمز آرش ساختمان بیمارستان را که به صورت پلی کلینیک به نام روئین تن آرش، وقف جمعیت هلال احمر نمود و در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس تصویب هیات دولت موقت در مورخ 26/12/57 به وزارت بهداشت واگذار گردید. وزارت آن را به سازمان منطقه ای بهداری استان تهران واگذار نمود که تا نیمه اول سال 1364 در اختیار آن سازمان بود و از نیمه دوم سال 1364 از سازمان منطقه ای به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران واگذارگردید که پس از واگذاری از صورت پلی کلینیک به بیمارستان آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و درمانی تبدیل گردید که با 105 تخت فعال در رشته تخصصی زنان و زایمان فعالیت خود را ادامه داد.
مساحت زمین بیمارستان اصلی 4500 متر مربع با زیربنایی حدود 12000 متر مربع بوده و دارای بخشهای جراحی زنان و زایمان، جراحی عمومی، داخلی،لاپاراسکوپی، نوزادان، NICU، PNICU، VIP، IVF و ICU، اورژانس، اتاق های عمل، بخشهای پاراکلینیک، آزمایشگاه، رادیولوژی، درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، شنوایی سنجی و بخشهای آموزش، کتابخانه، مرکز توسعه آموزش و بخش های اداری - مالی بود.
درسال 1370 به دلیل کمبود فضای فیزیکی و با توجه به شرایط خاص منطقه و افزایش جمعیت و عدم وجود بیمارستان دولتی دیگری در منطقه شرق تهران طی توافق بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و بنیاد مستضعفان و جانبازان طرح توسعه بیمارستان به تصویب رسید و ساختمان جدید در 5 طبقه احداث شد.در این سال بیمارستان برای ادامه فعالیت خود به پلی کلینیک شهید اخوت که دارای 1200 متر مربع زمین و 2200 متر مربع زیر بنا در دو طبقه بود انتقال یافت و تا راه اندازی بیمارستان جدید در آنجا به فعالیت خود ادامه داد. در حال حاضر بیمارستان در مکان فعلی با زیربنای کل ساختمان 4500 مترمربع و تخت مصوب 129 تخت مشغول به فعالیت و ارائه خدمات می باشد.
پس از آن، طی توافقی بین بنیاد مستضعفان و دانشگاه علوم پزشکی تهران و یا همکاری سازمان برنامه و بودجه و از محل امتیازات عمومی فاز I و II بیمارستان به متراژ 8000 مترمربع ساخته و در شهریور سال 1383 مورد بهره برداری قرار گرفت.
درسال 1383 بیمارستان ابتدا با با 33 تخت بستری زنان و زایمان و بخش های پارکلینیکی، داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی و پذیرش آغاز به کار نمودند.
پس از آن جهت آغاز فاز III با انجام مطالعات فنی و تخصصی، نیاز به راه اندازی بخش های جدید به خصوص بخش های ویژه بود. از آن پس، در سال 1385 فاز سوم توسعه و تکمیل بیمارستان با افتتاح بخش NICU آغاز و در سال 1386 بخش NICU به عنوان اولین بخش ویژه با ظرفیت 10 تخت بستری شروع به فعالیت نمود. در ادامه فرایند تکمیل بخش ها؛ سال 1388 بخش های VIP مشتمل بر 15 تخت بستری، بخش لیبر با کلیه تجهیزات شامل بخش تسهیل زایمان مجهز به دستگاههای فتال مانیتورینگ ، زایمان در آب، زایمان بی درد و .. به بهره برداری رسید. در سال 1389 درمانگاه فوق تخصصی، بخش های پشتیبانی و سلف سرویس و اکسیژن ساز به بهره برداری رسید و درسال 1390 با افتتاح بخش ICU ، اتاق عمل لاپاروسکوپی به صورت مجزا و بیمارستان با ظرفیت کل 120 تخت فعال ادامه فعالیت داد.
پس از آن؛ در سال 1391 ضرورت افتتاح بخش داخلی جهت ارائه خدمات به بیماران این حوزه احساس و راه اندازی شد.
از اردیبهشت 1393 با آغاز طرح تحول نظام سلامت و اجرای فاز اول طرح تحول و مرحله دوم هتلینگ این طرح، بازسازی بخش های بیمارستان آغاز گردید و همراه با پیشرفت این طرح در حال تکمیل است.
مسیر دسترسی 1: بزرگراه شهیدباقری بزرگراه شهید سلیمانی خیابان شهید باغدارنیا
مسیر دسترسی1: خیابان دماوند بلوار شهید خوشوقت بزرگراه شهید سلیمانی
مسیر دسترسی 1: بلوار پروین بلوار خشوقت بزرگراه شهید سلیمانی
مسیر دسترسی 2: بلوار پروین خیابان 121 بزرگراه شهید سلیمانی
مسیر دسترسی 1: خیابان دماوند خیابان امیر طائمه بزرگراه باقری شمال
مسیر دسترسی 2: بلوار خوشوقت بزرگراه شهید سلیمانی
مسیر دسترسی 1: شوش بزرگراه شهید محلاتی بزرگراه شهید باقری
مسیر دسترسی 2: خیابان شوش خیابان ری خیابان دماوند
مسیر دسترسی 3: بزرگراه بعثت شرق بزرگراه بسیج شمال بزرگراه شهید باقری
مسیر دسترسی 1: بزرگراه شهید شیخ فضل الله بزرگراه شهید همت شرق بزرگراه شهید باقری جنوب
مسیر دسترسی 2: آزادی بزرگراه شهید چمران بزرگراه شهید سلیمانی
مسیر دسترسی 3: بزرگراه شهید سعیدی بزرگراه آزادگان شرق بزرگراه بسیج شمال